Klein Zakelijk Advies

Er zijn vele instanties en websites waar je als ondernemer naar toe kunt met jouw vragen. Zij geven vaak algemene antwoorden die moeilijk te vertalen zijn naar jouw specifieke situatie. Je loopt tegen bepaalde zaken aan en je weet niet goed hoe je die moet oplossen of je bent gewoonweg te druk om hier veel tijd aan te besteden. Je hebt de behoefte om eens met een onafhankelijk persoon door jouw zaken heen te gaan, om te kijken waar je dingen meer, minder of anders kunt doen zodat de zaken beter gaan lopen of zodat jij met meer plezier onderneemt.

Bij banken en andere financiële instellingen krijg je de informatie over jouw bankzaken en hun producten en voor overige vragen word je meestal doorgestuurd naar een website of jouw boekhouder. Voor advies aan de kleine ondernemer is geen tijd meer. De ondernemer wordt gedwongen om steeds meer zelf te gaan doen. Gelukkig hebben veel ondernemers een goede en betrouwbare boekhouder, maar ook hun tijd per klant is vaak beperkt.

In mijn ervaring zijn er ondernemers in alle soorten en maten. Van all round ondernemers die van alle markten thuis zijn tot specialisten en vakmensen die vreselijk goed zijn op hun gebied of in hun vak, maar moeite hebben met de zakelijke kant of bepaalde zaken die bij het ondernemen komen kijken.

KZadvies zorgt voor de rode draad…

Na een kennismaking gaan we jouw zaak, jouw ideeën en behoefte(n) in kaart brengen. Door middel van parate kennis, scherpe analyses, onderzoek kunnen we zaken onderzoeken. Door het vinden van antwoorden en het bedenken oplossingen die we verbinden met jou en jouw zaak kan jij weer door.

Ik kan structuur aanbrengen en plannen maken en zaken onderzoeken. Dingen doen waar jij geen tijd voor of geen zin in hebt. Daarnaast heeft KZadvies, als dat nodig is, een netwerk van betrouwbare en goede professionals en specialisten.

Neem vrijblijvend contact op met: Eefje Korsten op 06-12953239 of via KZadvies@outlook.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *