Maatschappij

We hebben allemaal doelen en dingen die ons aan het hart gaan en waar wij ons graag voor in willen zetten. Je kunt dit doen door geld te doneren, maar ook door jouw kwaliteiten in te zetten.

Ik werk samen met het Cancer Care Center in Amsterdam. Cancer Care Center helpt (voormalig) kankerpatiënten meer vitaal te worden. Er wordt een zorgprogramma opgesteld samen met de Client. Voor de uitvoering werken wij met vakbekwame enthousiaste zorgverleners uit velerlei vakgebieden. Back to vitality met de bijbehorende en passende financiële vitaliteit is waar ik naar streef. Je bent ziek of ziek geweest. Mogelijk heeft dit consequenties (gehad) voor jouw financiën. Nu meteen, later of als je jouw leven moet of wil gaan aanpassen. Met coaching en advies gaan we kijken naar wat jij nodig hebt. Meer informatie vind je op https://www.cancercarecenter.nl.

Via het https://www.achterstandsondersteuningsfonds.nl/coaches wordt er coaching/advies aangeboden aan onze Amsterdamse huisartsen. Ik ben een van de coaches en bied graag mijn diensten. Ik ondersteun bij de onderneming/ zakelijke kant van de praktijk, naast de reeds enorme uitdaging van het dokter zijn.

Voor alle culturele en creatieve ondernemers ben ik te benaderen voor financiële adviezen via https://www.cultuur-ondernemen.nl/. Het kenniscentrum voor ondernemerschap in de Culturele en Creatieve sector.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *