Coaching en Geld Coaching

Steeds meer mensen hebben hulp nodig bij geldkwesties. Ze hebben een blinde hoek als het gaat om geld. `Geld bah` hoor ik soms of `ik wil er niet mee bezig zijn` of misschien ben je er wel te veel mee bezig. Je kunt het meestal maar beter niet negeren, maar hoeveel tijd jij er mee bezig bent of wil zijn hangt af van wie jij bent en wat je wil.

Ook hier gaan we Verkennen, Verklaren en Verbinden maar zonder het te koppelen aan het kopen van producten. Het doel is inzichtelijk te maken hoe jouw financiële leven er uit ziet. Nu of in de toekomst zodat het past bij wie jij bent en wat je nodig hebt. Een plan dat past bij jouw huidige leven of anticipeert op wat er voor jou aan komt.

`Life is what happens when you are busy making other plans´. Dit is vaak zo en dan is het zaak dat je jouw financiële leven daar weer op aanpast. Misschien heb je, doordat je bepaalde keuzes hebt gemaakt in het verleden, al meer vrijheid en ruimte voor jezelf gecreëerd.

KZ advies zoekt de rode draad in jouw financiële leven door:

Kennismaking:  Wie ben jij? Hoe ziet jouw leven er uit?

Verkennen: Wat is jouw geldpersoonlijkheid? Wat is jouw geld kennisniveau? Wat wil je weten of moet er gebeuren? In kaart brengen hoeveel geld er binnen komt. Hoeveel geld er uit gaat. Welke financiële producten jij al hebt. En wat zou je willen in je dromen?

Verklaren: Hoe werkt de bankwereld? De verzekeringsbranche? Misschien nogmaals uitleggen wat de producten die jij al hebt voor jou betekenen. Uitzoeken wat je wil of moet weten in jouw situatie.

Verbinden: Hoe kan geld een plek krijgen in jouw leven op een manier die bij jou past? Wat moet je gaan doen om te bereiken wat je wil of om te handhaven wat je hebt? Van minder rond te komen? Meer te kunnen besteden? Nu of later. Het verbinden van jouw persoonlijke leven met een vitaal financieel leven is de bedoeling.

Neem vrijblijvend contact op met: Eefje Korsten op 06-12953239 of via KZadvies@outlook.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *