Projectmanagement

Ook in Projectmanagement komen de elementen verkennen, verklaren en verbinden naar voren.

Verkennen van de doelen van of de redenen voor het project. Zitten alle stakeholders/partijen op een lijn. Onderhandelen, afstemmen, aanpassen….meer …minder… anders…beter…of later… Alle partijen en mensen betrekken die iets te maken hebben of gaan krijgen met het project in de verschillende fasen van het project. Altijd met het klantbelang voor ogen.

Verklaren van de problemen en uitwerken van de gevonden oplossingen. Gebruik maken van alle kennis en potentie die bij alle partijen en medewerkers aanwezig is. Creatief oplossend vooruit denken op korte en lange termijn. Slimme quick wins met een beetje umpfff!

Verbinden  van alle partijen. Jij als ondernemer/opdrachtgever, jouw klanten, jouw relaties, jouw leveranciers, jouw collega´s, jouw omgeving. Verbinden van Nu met de toekomst. Verbinden van de problemen met haar oplossingen.

Als je met mij gaat werken dan krijg je…..

Een enthousiaste en krachtige projectmanager met leidinggevende kwaliteiten, uitstekende communicatieve vaardigheden en een goed gevoel voor humor. Ik heb veel ervaring in organisatieveranderingstrajecten, het opzetten van nieuwe afdelingen en het veranderen en verbeteren van processen, voornamelijk in de zakelijke dienstverlening. Mijn uitdaging ligt in het initiëren en coördineren van projecten, het implementeren van verandering en verbeteringen. Mijn passie is het tot stand brengen van een goede samenwerking en het best mogelijke korte en lange termijn resultaat.

Neem vrijblijvend contact op met: Eefje Korsten op 06-12953239 of via KZadvies@outlook.com

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *